Lino igrokaz u OŠ Sesvetska Sela

Lucija Padro i Adrian Šemper, oboje učenici sedmih razreda, svoju će školu predstavljati na velikom finalu Lino višebojca.

Lucija Padro i Adrian Šemper, pobjednici u društvu sportskih gostiju: Željke Orehovec i Dubravka ŠimencaLino zvijezda sesvetska - naziv je pjesmice kojom su učenici OŠ Sesvetska Sela dočekali Lino višebojac. Stihove je napisala nastavnica hrvatskog jezika Olgica Pavičić Čović, glazbu ravnateljica Gordana Vojnović, aranžman profesor glazbenog Ante Gudelj, a s puno veselja otpjevao veliki školski zbor.

Bio je to odličan uvod u igrokaz o medvjediću Linu sa simpatičnim stihovima i plesom kojeg je osmislila Jasminka Španić. Medvjedić Lino uzvratio je slatkim poklonima - Lino ladom za sve navijače, paketima proizvoda za natjecatelje i atmosferom koju djeca nikada neće zaboraviti.

Predstavnik Tičeka s najtransparentomU OŠ Sesvetska Sela, plesalo se i pjevalo od prve do zadnje minute višeboja, uz djecu poskakivale su i nastavnice koje su se pobrinule za posebne kostime svojih učenika. Posebno su zapaženi bili četvrti razredi „Tičeki" čiji moto je bio „Ljubav i želja su krila za velika djela" kojima je pripala i nagrada za najtransparent.

Ljubav i želja doista su bili motor pokretač Lino višebojca u OŠ Sesvetska Sela kojemu su dodatni zamah dali već iskusni višebojci - proslavljeni vaterpolist Dubravko Šimenc i kuglačica Podravke Željka Orehovec koja je svojoj bogatoj riznici medalja nedavno dodala i dvije bronce sa svjetskog prvenstva. Željka i Dudo s djecom su vukli uže, natjecali se u izvođenju slobodnih bacanja i penala, pjevali Morsku vilu i na kraju najboljima uručili pehare. Visoko u zrak pod kišom konfeta podigli su ih Lucija Padro i Adrian Šemper, oboje učenici sedmih razreda koji će svoju školu predstavljati na velikom finalu zajedno s Lucijom Maškarin iz četvrtog razreda koja je svoje snove o dječjem svijetu pretvorila u kapljicu želja.