Vegeta slavi 60 godina - 100% originalna, 100% moja!

Vrijeme u našim kuhinjama dijeli se na ono prije i poslije Vegete. Doista, od pojave u našim trgovinama 1959. godine, više ništa nije bilo isto. Već nakon prve žlice, bez sumnje, Vegeta, jedinstvena mješavina začina obogaćena s nekoliko vrsta sušenog povrća, munjevitom je brzinom našla svoje mjesto u svim slanim jelima, a ovih dana s ponosom slavi svoj šezdeseti rođendan.

Bez Vegete nema mirisne i fine domaće juhe! 

Jednostavno, Vegeta, kraljica okusa, već je 60 godina jedan od naših najomiljenijih dodataka krepkim jelima bez obzira kuhamo li tradicionalna jela našeg podneblja u kojima uživamo još iz vremena našeg djetinjstva ili svoj jelovnik obogaćujemo nekim novim, drugačijim okusima. Baš kao što su to radile naše bake i mame, na Vegetu se, posebno u vrijeme blagdana, oslanjamo i u pripremi drugih omiljenih obiteljskih jela našeg podneblja, koja i danas, baš kao i nekad ne gode samo našem nepcu nego i našoj duši. 

Vegeta je must-have u restoranu Michaela Jordana!

A, kako je Vegeta kao univerzalni dodatak jelima prepoznata i prihvaćena diljem Evrope, Amerike, Azije, Australije i Afrike, te je omiljena i nezamjenjiva u kuhinjama u više od pedeset zemalja, u kojima se savršeno snašla i u brojnim nacionalnim specijalitetima. Zanimljivo je da su sve čari jedinstvene i nezamjenjive Vegete prepoznate i u restoranu slavnog američkog košarkaša Michaela Jordana u kojem je naša Vegeta glavni začin kako u nama omiljenim cannellonima i pizzi, tako i u svim ostalim talijanskim, ali i mediteranskim specijalitetima.  

Kreirajte Vegetin novi look! 

Iako se klasična Vegeta već 60 godina diči postojanošću svoje kvalitete i prepoznatljivošću svoje ambalaže, 60 rođendan je idealna prilika i za mali make-over njene vanjštine. Stoga, baš kao što Vegeta daje prepoznatljiv tač svim vašim slanim jelima, dajte i vi svoj kreativni tač njenoj ambalaži. Da, da dobro ste razumjeli, sudjelujte u maštovitom rođendanskom nagradnom natječaju i osmislite svoju, originalnu etiketu koja ima veeelike šanse osvanuti na novom Vegetinom pakiranju.

Ne čekajte ni trena, požurite na https://60godina.vegeta.hr/, kreirajte Vegetin novi look i osvojite vrijedne nagrade