Umjetnički as iz tube: Crtaj s Vegeta Natur pastama i osvoji jednu od 35 sjajnih nagrada

Pokaži svoju kreativnu stranu na tanjuru, nagradni natječaj traje od 25.1 do 18.2.2024. godine

Za sve koji žele kraće i jednostavnije kuhanje, a podjednako ukusna jela, tu su Vegeta Natur paste, pravi kulinarski as iz rukava:

Ovi maleni čarobnjaci donose novu dimenziju kuhanju, čineći ga pristupačnim, ukusnim i jednostavnim. Samo odaberi jedan od četiri okusa, odvrni čep i doziraj u jelo po ukusu, zatim promiješaj, serviraj i uživaj! Bez obzira na tvoju kulinarsku inspiraciju, one su uvijek pri ruci, spremne pridružiti se igri okusa i mirisa. Od juha i variva, preko marinade za piletinu i brzih zalogaja sa sirom ili rolica s bosiljkom , sve do šarene povrtne tjestenine i stir fry puretine, nema više gubljenja vremena. Samo dodaj koliko želiš i uživaj u punom okusu.

Crtaj s Vegeta Natur pastama i osvoji jednu od 35 sjajnih nagrada

Nagradni natječaj „Umjetnički as iz tube“ traje od četvrtka 25. siječnja do nedjelje 18. veljače na stranici vegeta.com/hr/kulinarski-as-iz-rukava, a čeka te čak 35 sjajnih nagrada;

  • 5x set tanjura sa svojim dizajnom
  • 5x iPad Air 5
  • 25x vrijedan poklon paket Vegeta proizvoda.

A kako do nagrada?

Trk na vegeta.com/hr/kulinarski-as-iz-rukava, pronađi tanjur koji ti služi kao slikarsko platno, osmisli svoju idealnu kreaciju na njemu koristeći četiri boje Vegeta Natur pasta i uživaj stvarajući. Crtaj i kreiraj izmjenjujući boje po svojoj želji, a kad si zadovoljan, dovrši prijavu i čekaj sud stručnog žirija.

Sretno svima!