Trebaš break? Uzmi Dolcela Hi protein shake

Danas se više očekuje od prehrambenih namirnica da imaju funkcionalne benefite, hranjivost i dobar okus, no zbog ubrzanog tempa života za pripremu imamo manje vremena. Često se „brzo, hranjivo i dobro za tijelo“ ne mogu staviti u istu rečenicu, no zato je tu Dolcela Hi protein linija proizvoda. Ona je ta koja omogućava hranjiv i ukusan, a brzo gotov međuobrok.

Konstantno prateći svjetske trendove i potrebe potrošača, Dolcela zaokružuje svoj novi Hi protein asortiman s jedinstvenim novitetom na tržištu slastica: Dolcela Hi protein shake-om koji dolazi u četiri neodoljiva okusa:

Dolcela desertni napitak gotov je u samo jednoj minuti i spreman za trenutno uživanje, što ga čini idealnim međuobrokom ma gdje se nalazili. Svako pakiranje jedan je obrok bogat proteinima, bez dodanog šećera i odličnog okusa. Sadržaj vrećice potrebno je izmiješati u vodi ili (biljnom) mlijeku i shake bogatog okusa spreman je za uživanje.

Dolcela Hi protein shake namijenjen je svima, a odličan je međuobrok na poslu, u školi ili na izletima jer daje energiju i produljuje osjećaj sitosti. A prije ili poslije vježbanja pomaže kod regeneracije mišića pa je preporučljiv za sportaše i rekreativce.

Dolcela Hi protein shake stvoren je za slatku pauzu u bilo koje doba dana jer uz Dolcelu IMAŠ PRAVO NA SLATKO!