Predsjednica Uprave Podravke proglašena poslovnom ženom godine

Priznanje je to koje dodjeljuje magazin Gloria u suradnji s FINA-om na osnovu rezultata.

„Uvijek je lijepo vidjeti da drugi ljudi prepoznaju rezultate oko kojih se puno trudimo. Podravka je kompanija koju svi poznajete. Međutim, Podravka je ujedno i žena iz Podravine, što nije nužno prva asocijacija. Htjela bih podsjetiti i da je uspjeh Podravke sazdan na radu jedne žene, profesorice Zlate Bartl, inovatorice koja je izumila začin Vegetu“, rekla je u svom govoru Martina Dalić.

Tema ovogodišnje konferencije na kojoj su sudjelovale najuspješnije žene hrvatskog businessa bila je empatija, kao najvažnija vrlina lidera novog doba.

„Govoriti o pitanjima participacije žena u biznisu i u svim dijelovima društva iznimno je važno. Uvjerena sam da se upravo u tom dijelu populacije krije mnoštvo rješenja za mnoge od naših problema“, zaključila je Dalić.

Osim za poslovnu ženu godine, dodijeljena je i nagrada za promicanje žena u biznisu, ali i nagrade za najuspješnije kompanije u IT-u & Techu, financijama, održivosti te proizvodnim i uslužnim djelatnostima. Podravka je bila jedna od partnera konferencije.