Novinari na Podravkinim tečajevima kulinarstva

Koprivnički i zagrebački novinari dobili su priliku prvi se okušati u Podravkinim tečajevima kulinarstva u Wine & Gastro akademiji. Riječ je o novom projektu kojim se Podravka predstavila kao prva prehrambena kompanija koja kulinarskim tečajevima namijenjenima građanstvu promovira gastronomiju i svoje proizvode.

Novinari na Podravkinim tečajevima kulinarstvaKoprivnički i zagrebački novinari dobili su priliku prvi se okušati u Podravkinim tečajevima kulinarstva u Wine & Gastro akademiji.

Riječ je o novom projektu kojim se Podravka predstavila kao prva prehrambena kompanija koja kulinarskim tečajevima namijenjenima građanstvu promovira gastronomiju i svoje proizvode.

Ovoga su se puta sami novinari našli pred kamerama i objektivima opasani pregačama i naoružani kuhačama. Podijeljeni u timove dobili su svoje kuharske radne zadatke, namirnice i Podravkine proizvode, a njihov su rad nadzirali Podravkin promotor kulinarstva Zlatko Sedlanić, direktor službe za promociju kulinarstva Dražen Đurišević i gastronomad Rene Bakalović.

Kulinarski tečajevi održavat će se u Gastronomskom centru Štagelj i Wine & Gastro akademiji u Zagrebu, a zamišljeni su kao tečajevi za građanstvo u kojima sudionici mogu naučiti neke male tajne Podravkinih majstora kuhinje.

Tečajevi započinju u Koprivnici 20. ožujka, a nastavljaju se 23. ožujka u Zagrebu. Odvijat će se u dva proljetna ciklusa pa oni koji propuste priliku u ožujku, mogu je još uvijek dobiti u svibnju, sudjelujući u radijskim kontakt emisijama na Radio Anteni i Radio Koprivnici, a na tečaj će se moći javiti i ispunjavanjem kupona u koprivničkom Podravskom listu i zagrebačkom Jutarnjem.