Ne Cvjetnom trgu više od stotinu građana plesali su valcer i tango te uživali u Podravkinim slasticama i čajevima

Ples pod zvijezdama održava se drugu godinu za redom na Cvjetnom trgu kao dio manifestacije „Klasike i jazza“ Hrvatske glazbene mladeži uz Podravku kao partnera događanja.

Klasika i jazz - Mila Elegović i Roland BrausNa svečanom blagdanskom balu pod zvjezdanim nebom Cvjetnoga trga više od stotinu građana zaplesalo je uz glazbu Salonskog orkestra Animato.

Svi oni koji imaju želju uči u Novu godinu uz ritmove valcera, polke ili tanga imali su  priliku u subotu navečer naučiti ili utvrditi korake uz stručnu poduku plesnih instruktora plesne škole Fredi. Ples pod zvijezdama održava se drugu godinu za redom na Cvjetnom trgu kao dio manifestacije „Klasike i jazza“ Hrvatske glazbene mladeži uz Podravku kao partnera događanja.

Klasika, jazz i predah uz Podravkine čajevePles su otvorili poznata kazališna, televizijska i filmska glumica Mila Elegović i operni pjevač Ronald Braus, koji se u plesnoj vještini okušao i u ovogodišnjoj sezoni „Plesa sa zvijezdama“.

Kako bi još jednom zaželjela slatke blagdane svima, Podravka je ovom prilikom sve prisutne počastila toplim čajem i s više od 2.000 novogodišnjih kolača iz kuhinje Podravkinih majstora kulinarstva.

Ples je ne samo zabavna i korisna aktivnost nego i važna društvena vještina, stoga smo željeli dati podršku Hrvatskoj glazbenoj mladeži kako bi na najljepši mogući način darivali građane Zagreba i njihove goste u prednovogodišnje vrijeme. Dobra hrana, glazba i ples su najbolja kombinacija za važna događanja koja nas prate kroz život pa se nadamo da će novostečene plesne vještine građanima uljepšati ovogodišnja blagdanska druženja. - izjavila je Marinka Akrap, direktorica Korporativnih i marketinških komunikacija Podravke.