Kvikaj i igraj: Kviki te vodi na Reboot Infogamer 2018

Ono što je Robin Batmanu, to su Kviki grickalice tebi kada su pripreme za novi game u tijeku? Zato nije niti čudno što si uznemiren samo kada ti ponestane omiljenih grickalica u tvom "domaćem" gaming stationu? Super!

Baš za tebe smo pripremili nagradni natječaj u kojem najkreativniji mogu osvojiti lude nagrade, kao što su: PlayStation 4 Slim 500 GB, Gaming stolac E-Blue Cobra i ulaznice za Reboot infoGamer 2018 - powered by A1!

Kako do nagrada?

Sudjelovanje u nagradnom natječaju je jednostavno:

- fotkaj se u omiljenom gaming okruženju uz Kviki grickalice. Pritom imaj na umu da nagrade osvajaju što luđe i što kreativnije fotke.

- prijavi fotku na Facebook stranici Reboota objavom na zidu uz #kvikaj&igraj do 6. studenog i to je to!

Kažeš nagrade su boli glava?

Kada Kviki i Reboot udruže snage - nagrade moraju biti genijalne!

Pripremili su ti čak 100 ulaznica za ovogodišnji Reboot infoGamer 2018 - powered by A1 i druge bogate nagrade!

Najkreativnije fotke osvajaju 90 ulaznica za ovogodišnji Reboot infoGamer 2018 - powered by A1. U posljednjem tjednu nagradnog natječaja, od 6. do 13. studenog, žiri će izabrati 10 najboljih fotografija koje odmah nagrađujemo s po jednom VIP ulaznicom za Reboot infoGamer, dok će se dalje preko službene Facebook stranice Reboota boriti za najviše lajkova. Najboljih sedam fotografija osvojiti će dodatne vrijedne hardverske nagrade, a autora najbolje fotografije s najviše lajkova nagradit ćemo glavnom nagradom - konzolom PlayStation 4 SLIM 500 GB

Što čekaš? Prijavi se i sretno do nagrada!