Već više od 70 godina za potrošače diljem svijeta pripremamo samo najbolje proizvode i veseli nas da to radimo zajedno s domaćim poljoprivrednim proizvođačima.

Znamo i razumijemo koliko je zahtjevno uzgojiti vrhunsko povrće, zato vam nudimo partnerstvo, podršku i sigurnost. U suradnji s našim partnerima osigurat ćemo vam stručnu pomoć i po unaprijed dogovorenoj cijeni otkupit ćemo vaše krastavce kornišone, crvene rog paprike i feferone koje vrijedno uzgajate u svojim vrtovima i poljima.

  • Partnerstvo, podrška i sigurnost
  • Kreditiranje proizvodnje u repromaterijalima
  • Siguran otkup i plaćanje

Krastavci

Birane sorte krastavaca, ukiseljene prema originalnom Podravka receptu, već dugo su neizostavni stanari smočnica. Podravka ukiseljeni krastavci odlikuju se prijatnim okusom, specifičnom aromom i prepoznatljivom hrskavom teksturom. Njihova proizvodnja prigodna je za manja gospodarstva, a prinosi su i do 10 tona na površini od 1.000 m2.

Crvena rog paprika

Crvena rog paprika namijenjena je za preradu u ajvar, a tajna svakog dobrog ajvara je u sorti i kvaliteti paprike. Tajna Podravkinog ajvara leži u vlastitim originalnim sortama crvene rog paprike, Podravki, Slavonki i Pitomoj, koje su stvorene za savršen ajvar. Kako biste uzgojili najbolje paprike koje će postati dijelom Podravkinog ajvara, osiguravamo vam sjeme vlastitih sorti.

Feferoni

Ove papričice dolaze u blagim i ljutim varijantama, a mi u Podravki se možemo pohvaliti da naši feferoni spadaju u kategoriju čuvanih sorti. Radi se o tradicijskim domaćim sortama koje smo izdvojili iz godinama uzgajanog materijala u našem području i održavamo njihovu genetsku čistoću. Uvijek dostupne, praktične za uporabu i pripremljene prema pouzdanom domaćem Podravka receptu, jelima osiguravaju željeni ugriz zadovoljstva. Pri proizvodnji se koriste sorte žuti ljuti i zeleni blagi feferon.  

Uvjeti otkupa

Prilikom ugovaranja proizvodnje povrća s kooperantima, u ugovoru su definirani svi uvjeti otkupa (cijena, količina, rokovi plaćanja, ...). Svo svježe povrće Podravka otkupljuje u tvornici Kalnik u Varaždinu i plaća maksimalno 30 dana po isporuci. Za potrebe industrijske prerade otkupljujemo isključivo industrijsko povrće.

Svi poljoprivredni proizvođači zainteresirani za proizvodnju povrća mogu se javiti na niže navedene kontakte:

Telefon: 048/653 038

Email: