Deklaracije jela u pouchu

PILEĆI PAPRIKAŠ

NAZIV PROIZVODA

PILEĆI PAPRIKAŠ

KLASIFIKACIJA

GOTOVO STERILIZIRANO JELO

VETERINARSKA OZNAKA

     HR

    139

    EU

NETO MASA

Neto: 2500 g

SASTAV PROIZVODA

Sastojci: voda, kuhano pileće meso 25%, crvena paprika, suncokretovo ulje, pšenično brašno, vrhnje u prahu, koncentrat rajčica, začini i ekstrakti začina, kukuruzni škrob, kuhinjska jodirana sol, vinski ocat.

Može sadržavati soju, jaja i celer u tragovima.

ROK UPORABE

Najbolje upotrijebiti do datuma otisnutog na vrećici..

ČUVANJE

Čuvajte na suhom mjestu i temperaturi do 25°C.

NUTRITIVNA DEKLARACIJA

Prosječna hranjiva vrijednost za 100 g proizvoda

Energija

409 kJ / 98 kcal

Masti

5,2 g

od kojih: zasićene masne kiseline

1,8 g

Ugljikohidrati

3,4 g

od kojih: šećeri

1,1 g

Vlakna

0,5 g

Bjelančevine

9,1 g

Sol

1,0 g

 

 

NAZIV I SJEDIŠTE PROIZVOĐAČA

Proizvođač: Podravka d.d., Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska  www.podravka.com

UPUTA ZA PRIPREMU

Uputa za podgrijavanje i konzumaciju:

  • Neotvorenu vrećicu stavite u konvekcijsku pećnicu na 100°C (s parom) i zagrijavajte 30 min. Nakon zagrijavanja otvorite i poslužite.
  • Sadržaj vrećice ispraznite u posudu prikladnu za zagrijavanje u mikrovalnoj pećnici  i zagrijavajte na 700 W 12 min. Nakon zagrijavanja poslužite.                                       
  • Sadržaj vrećice ispraznite u lonac i zagrijavajte na srednje jakoj temperaturi 10 min uz povremeno miješanje. Nakon zagrijavanja poslužite.

Jednom otvoreno jelo koje nije zagrijavano čuvati na temperaturi od 0 – 4 °C i potrošiti u toku od maksimalno 48 sati od otvaranja.

AMBALAŽNE OZNAKE

PAP 22

C / PP je ispod 90 u trokutu

Zelena točka

Čaša + vilica

UMAK BOLOGNESE

NAZIV PROIZVODA

 UMAK BOLOGNESE

KLASIFIKACIJA

 GOTOVO STERILIZIRANO JELO

VETERINARSKA OZNAKA

     HR

    139

    EU

NETO MASA

Neto: 2500 g

SASTAV PROIZVODA

 

Sastojci: voda, meso 24% (goveđe i svinjsko), koncentrat rajčica, kukuruzni škrob, suha mesnata slanina (svinjska mesnata slanina, voda, kuhinjska jodirana sol, šećer), začini (sadrže celer) i ekstrakti začina, kuhinjska jodirana sol, šećer, kvaščev ekstrakt.

Može sadržavati pšenicu, jaja, soju i mlijeko u tragovima.

ROK UPORABE

Najbolje upotrijebiti do datuma otisnutog na vrećici.

ČUVANJE

Čuvajte na suhom mjestu i temperaturi do 25°C..

NUTRITIVNA DEKLARACIJA

Prosječna hranjiva vrijednost za 100 g proizvoda

 

Energija

350 kJ / 84 kcal

Masti

4,2 g

od kojih: zasićene masne kiseline

1,2 g

Ugljikohidrati

5,6 g

od kojih: šećeri

1,9 g

Vlakna

0,5 g

Bjelančevine

5,6 g

Sol

1,3 g

 

 

NAZIV I SJEDIŠTE PROIZVOĐAČA

Proizvođač: Podravka d.d., Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska www.podravka.com

UPUTA ZA PRIPREMU

Uputa za podgrijavanje i konzumaciju:

  • Neotvorenu vrećicu stavite u konvekcijsku pećnicu na 100°C (s parom) i zagrijavajte 30 min. Nakon zagrijavanja otvorite i poslužite.
  • Sadržaj vrećice ispraznite u posudu prikladnu za zagrijavanje u mikrovalnoj pećnici i zagrijavajte na 700 W 12 min. Nakon zagrijavanja poslužite.                                       
  • Sadržaj vrećice ispraznite u lonac i zagrijavajte na srednje jakoj temperaturi 10 min uz povremeno miješanje. Nakon zagrijavanja poslužite.

Jednom otvoreno jelo koje nije zagrijavano čuvati na temperaturi od 0 – 4 °C i potrošiti u toku od maksimalno 48 sati od otvaranja.

 

AMBALAŽNE OZNAKE

PAP 22

C / PP je ispod 90 u trokutu

Zelena točka

Čaša + vilica

MESNE OKRUGLICE U UMAKU OD RAJČICE

NAZIV PROIZVODA

MESNE OKRUGLICE U UMAKU OD RAJČICE

KLASIFIKACIJA

 GOTOVO STERILIZIRANO JELO

VETERINARSKA OZNAKA

     HR

    139

    EU

NETO MASA

Neto: 2500 g

SASTAV PROIZVODA

Sastojci: umak 57% (voda, koncentrat rajčice 5,9%, suncokretovo ulje, pšenično brašno, šećer, kuhinjska jodirana sol, kukuruzni škrob, začini), mesne okruglice 43% [meso 54% (svinjsko i goveđe), voda, krušne mrvice (sadrže pšenicu), riža, začini i ekstrakti začina, kuhinjska jodirana sol, bjelanjak].

Može sadržavati soju, mlijeko i celer.

ROK UPORABE

Najbolje upotrijebiti do datuma otisnutog na vrećici.

ČUVANJE

Čuvajte na suhom mjestu i temperaturi do 25°C.

NUTRITIVNA DEKLARACIJA

Prosječna hranjiva vrijednost za 100 g proizvoda

Povprečna hranilna vrednost za 100 g izdelka

Energija

448 kJ / 107 kcal

Masti

4,5 g

od kojih: zasićene masne kiseline

1,4 g

Ugljikohidrati

9,6 g

od kojih: šećeri

1,9 g

Vlakna

0,6 g

Bjelančevine

6,7 g

Sol

1,3 g

 

 

NAZIV I SJEDIŠTE PROIZVOĐAČA

Proizvođač: Podravka d.d., Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska www.podravka.com

UPUTA ZA PRIPREMU

Uputa za podgrijavanje i konzumaciju:

  • Neotvorenu vrećicu stavite u konvekcijsku pećnicu na 100°C (s parom) i zagrijavajte 30 min. Nakon zagrijavanja otvorite i poslužite.
  • Sadržaj vrećice ispraznite u posudu prikladnu za zagrijavanje u mikrovalnoj pećnici i zagrijavajte na 700 W 12 min. Nakon zagrijavanja poslužite.                                       
  • Sadržaj vrećice ispraznite u lonac i zagrijavajte na srednje jakoj temperaturi 10 min uz povremeno miješanje. Nakon zagrijavanja poslužite.

Jednom otvoreno jelo koje nije zagrijavano čuvati na temperaturi od 0 – 4 °C i potrošiti u toku od maksimalno 48 sati od otvaranja.

 

AMBALAŽNE OZNAKE

PAP 22

C / PP je ispod 90 u trokutu

Zelena točka

Čaša + vilica

GOVEĐI GULAŠ

NAZIV PROIZVODA

GOVEĐI GULAŠ

 

KLASIFIKACIJA

 GOTOVO STERILIZIRANO JELO

 

VETERINARSKA OZNAKA

     HR

    139

    EU

NETO MASA

Neto količina: 2500 g

SASTAV PROIZVODA

Sastojci: voda, kuhano goveđe meso 30%, koncentrat rajčica, pšenično brašno, goveđi loj, začini i ekstrakti začina, kuhinjska jodirana sol, šećer, alkoholni ocat, kvaščev ekstrakt.

Može sadržavati jaja, soju, mlijeko i celer u tragovima.

ROK UPORABE

Najbolje upotrijebiti do datuma otisnutog na vrećici.

ČUVANJE

Čuvajte na suhom mjestu i temperaturi do 25°C.

NUTRITIVNA DEKLARACIJA

Prosječna hranjiva vrijednost za 100 g proizvoda

 

Energija

380 kJ / 91 kcal

Masti

3,8 g                 

od kojih: zasićene masne kiseline

1,8 g

Ugljikohidrati

2,8 g

od kojih: šećeri

1,4 g

Vlakna

1,0 g

Bjelančevine

11 g

Sol

1,5 g

 

 

NAZIV I SJEDIŠTE PROIZVOĐAČA

Proizvođač: Podravka d.d., Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska  www.podravka.com

UPUTA ZA PRIPREMU

Uputa za podgrijavanje i konzumaciju:

  • Neotvorenu vrećicu stavite u konvekcijsku pećnicu na 100°C (s parom) i zagrijavajte 30 min. Nakon zagrijavanja otvorite i poslužite.
  • Sadržaj vrećice ispraznite u posudu prikladnu za zagrijavanje u mikrovalnoj pećnici i zagrijavajte na 700 W 12 min. Nakon zagrijavanja poslužite.                                       
  • Sadržaj vrećice ispraznite u lonac i zagrijavajte na srednje jakoj temperaturi 10 min uz povremeno miješanje. Nakon zagrijavanja poslužite.

Jednom otvoreno jelo koje nije zagrijavano čuvati na temperaturi od 0 – 4 °C i potrošiti u toku od maksimalno 48 sati od otvaranja.

 

AMBALAŽNE OZNAKE

PAP 22

C / PP je ispod 90 u trokutu

Zelena točka

Čaša + vilica

GRAH S HAMBURGEROM

NAZIV PROIZVODA

GRAH S HAMBURGEROM

KLASIFIKACIJA

 GOTOVO STERILIZIRANO JELO

VETERINARSKA OZNAKA

     HR

    139

    EU

NETO MASA

Neto količina: 2500 g

SASTAV PROIZVODA

Sastojci: voda, grah močeni 23%, suha mesnata slanina 15% [svinjska mesnata slanina, voda, kuhinjska jodirana sol, stabilizatori (E451, E450), bjelančevine soje, škrob, zgušnjivač (E407), dekstroza, maltodekstrin, antioksidans (E316), začini, konzervans (E250)], svinjska mast (sadrži mlijeko), pšenično brašno, koncentrat rajčica, začini i ekstrakti začina, kuhinjska jodirana sol, šećer, kvaščev ekstrakt, alkoholni ocat.

Može sadržavati jaja i celer u tragovima.

ROK UPORABE

Najbolje upotrijebiti do datuma otisnutog na vrećici.

ČUVANJE

Čuvajte na suhom mjestu i temperaturi do 25°C.

NUTRITIVNA DEKLARACIJA

 

Prosječna hranjiva vrijednost za 100 g proizvoda

 

Energija

478 kJ / 114 kcal

Masti

5,0 g

od kojih: zasićene masne kiseline

2,2 g

Ugljikohidrati

12 g

od kojih: šećeri

1,5 g

Vlakna

3,0 g

Bjelančevine 

3,8 g

Sol

1,1 g

 

 

NAZIV I SJEDIŠTE PROIZVOĐAČA

Proizvođač : Podravka d.d., Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska  www.podravka.com

UPUTA ZA PRIPREMU

Uputa za podgrijavanje i konzumaciju:

  • Neotvorenu vrećicu stavite u konvekcijsku pećnicu na 100°C (s parom) i zagrijavajte 30 min. Nakon zagrijavanja otvorite i poslužite.
  • Sadržaj vrećice ispraznite u posudu prikladnu za zagrijavanje u mikrovalnoj pećnici i zagrijavajte na 700 W 12 min. Nakon zagrijavanja poslužite.                                       
  • Sadržaj vrećice ispraznite u lonac i zagrijavajte na srednje jakoj temperaturi 10 min uz povremeno miješanje. Nakon zagrijavanja poslužite.

Jednom otvoreno jelo koje nije zagrijavano čuvati na temperaturi od 0 – 4 °C i potrošiti u toku od maksimalno 48 sati od otvaranja.

 

AMBALAŽNE OZNAKE

PAP 22

C / PP je ispod 90 u trokutu

Zelena točka

Čaša + vilica

ZAPEČENI GRAH

NAZIV PROIZVODA

ZAPEČENI GRAH

KLASIFIKACIJA

 GOTOVO STERILIZIRANO JELO

VETERINARSKA OZNAKA

     HR

    139

    EU

NETO MASA

Neto / Neto količina: 2500 g

SASTAV PROIZVODA

Sastojci: voda, grah močeni 45%, suncokretovo ulje, pšenično brašno, kuhinjska jodirana sol, sušeno povrće (luk, mrkva i rajčica), šećer, začini i ekstrakti začina, bojilo: obični karamel.

Može sadržavati jaja, soju, mlijeko i celer u tragovima.

ROK UPORABE

Najbolje upotrijebiti do datuma otisnutog na vrećici..

ČUVANJE

Čuvajte na suhom mjestu i temperaturi do 25°C..

NUTRITIVNA DEKLARACIJA – tablični prikaz

 

 

Prosječna hranjiva vrijednost za 100 g proizvoda

Energija

454 kJ / 108 kcal

Masti

3,2 g

od kojih: zasićene masne kiseline

0,4 g

Ugljikohidrati

12 g

od kojih: šećeri

3,7 g

Vlakna

6,2 g

Bjelančevine

4,8 g

Sol

1,2 g

 

 

NAZIV I SJEDIŠTE PROIZVOĐAČA

Proizvođač: Podravka d.d., Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska www.podravka.com

UPUTA ZA PRIPREMU

Uputa za podgrijavanje i konzumaciju:

  • Neotvorenu vrećicu stavite u konvekcijsku pećnicu na 100°C (s parom) i zagrijavajte 30 min. Nakon zagrijavanja otvorite i poslužite.
  • Sadržaj vrećice ispraznite u posudu prikladnu za zagrijavanje u mikrovalnoj pećnici i zagrijavajte na 700 W 12 min. Nakon zagrijavanja poslužite.                                              
  • Sadržaj vrećice ispraznite u lonac i zagrijavajte na srednje jakoj temperaturi 10 min uz povremeno miješanje. Nakon zagrijavanja poslužite.

Jednom otvoreno jelo koje nije zagrijavano čuvati na temperaturi od 0 – 4 °C i potrošiti u toku od maksimalno 48 sati od otvaranja.

AMBALAŽNE OZNAKE

PAP 22

C / PP je ispod 90 u trokutu

Zelena točka

Čaša + vilica

Deklaracije jela u pouchu PDF