Pohane paprike

Nadjenite sirom pečenu papriku zatim ju pohajte i uživajte u jednostavnom jelu u koje možete dodati i pršut ili šunku.

  • 25 min
  • Jednostavno
Pohane paprike

Sastojci

Priprema

  1. Paprike ocijedite i posušite papirnatim ubrusom.
  2. Siru dodajte 2 jaja, sitno nasjeckani ili protisnuti češnjak, papar, prašak za pecivo, 1 žlicu krušnih mrvica, peršin i Vegetu. Dobro izmiješajte, pa dobivenom smjesom nadjenite paprike.
  3. Tako pripremljene paprike prvo umočite u brašno, a zatim u razmućena preostala jaja i na kraju u krušne mrvice.
  4. Panirane paprike pržite u dubokom ulju do zlatnosmeđe boje.

Posluživanje: Poslužite uz umak po želji.

Savjet: Smjesu za punjenje možete obogatiti sa sitno nasjeckanom šunkom ili pršutom.

PASTA

Zbogom sjeckanju i neugodnim mirisima