Preskoči na: glavni sadržaj | pretraživanje

Karijera

POMAK

Vodeći se strateškim smjernicama kompanije te uvažavajući odrednice korporativne politike, naša je kompanija u suradnji s Ekonomski fakultetom u Zagrebu utemeljila edukacijski program namijenjen menadžerima pod nazivom Podravkina menadžerska akademija - "POMAK".

Cilj ovoga programa izobrazbe jest kvalitetnije ispunjavanje zahtjeva koje pred kompaniju postavljaju današnji uvjeti tržišnog gospodarstva. Program "POMAK"-a krenuo je s radom 2003. godine. Program trenutno pohađa treća generacija polaznika.

S obzirom da je POMAK prva akademija ovakvog tipa u Hrvatskoj, već smo od samog početka rada akademije primili upite mnogih tvrtki koje su bile zainteresirane za uključivanje svojih zaposlenika u naš program. Samim time POMAK postaje još značajniji za nas, ali i druge kompanije koje ga doživljavaju kao program putem kojega će polaznici steći znanja i vještine kako bi bili u mogućnosti odgovoriti na zahtjeve današnjega tržišnog poslovanja te globalizacijskih procesa.

Polaznici POMAK-a su viša i visoka razina menadžmenta Grupe Podravka koji su procijenjeni i prepoznati kao osobe visokog razvojnog potencijala.

Program akademije sastoji se od dva osnovna modula:

  1. FBA (Fundamentals of Business Administration Programme), odnosno Temelji poslovnog upravljanja pokrivaju tzv. "tvrda" menadžerska znanja, a sastoji se od podmodula koji pokrivaju područja općeg, financijskog, marketinškog, strateškog i globalnog menadžmenta.
    Predavači ovih podmodula su redovni profesori Ekonomskog fakulteta u Zagrebu kao i strani profesori, predavači na različitim poslovnim školama, MBA programima i sl.
  2. LIDER je napravljen s ciljem razvoja tzv. "mekanih" menadžerskih znanja i vještina, obuhvaćajući podmodule iz područja vodstva, motivacije, upravljanja, komunikacije, pregovaranja i dr.
    Predavači ovih podmodula su samostalni predavači, psiholozi, komunikolozi.

Preskoči na: glavni sadržaj | glavna navigacija | pretraživanje