Podravka te zove da probaš okuse nove!

Učitavamo zabavu 0

Podravka juhica okruglica je vesela, lagana juha blagog povrtnog okusa sa zelenim i narančastim gris okruglicama čija boja potječe isključivo od prirodnih začina i povrća.

Uz malo mašte u juhici Jupiter, Venera, Mars, Pluton, ..., asteroidi, kometi, Kentauri i neke do sad neviđene planete, kovitlaju crne rupe i zvjezdani sustavi, a jer je njam njam neće joj odoljeti budući astronauti, neustrašivi avanturisti, izviđači, moreplovci, arheolozi i dežurni radoznalci.

Saznaj više o Juhici okruglici

Iza planeta je prvi korak do novog tableta!

Talianetta Špageti mljacketi su pripremljeni od kvalitetnih špageta u umaku od rajčice, goveđeg mesa, povrća te mediteranskih začina koje je gotovo i spremno za uživanje u 5 minuta kuhanja.

Špageti mljacketi, odlično se frkaju, još bolje srkaju, a najslasnije mljackaju. Špageti u umaku bolognese, privlače neodoljivim ukusom kao lasom. I dok ih tako zaneseno mljackate, jedan, dva, tri - rajčica, goveđe meso, začini i povrće mljac, jedan od vestern junaka si i ti. Mljacketi su tako vestern.

Saznaj više o Špagetima mljacketima

Oblake prati i lasom ga dohvati!

Podravka juhica pričalica je bistra pileća juha bogata hranjivom tjesteninom u obliku slova koja potiče djecu na igru slovkanja. Juha je upotpunjena povrćem i kokošjim mesom za prepoznatljivi pileći okus.

Juha koja se jede od slova do slova, a u njoj plivaju abecede slova, najslasniji je odabir za buduće čitače, pričalice, govornike, sveznalice. Slova koja šalju dimne poruke, igraju scrabble i kaladont načinjena su iz najfinijeg celera, mrkvice, paprike, luka i rajčice sve sa pilećim okusom.

Saznaj više o Juhici pričalici

Gdje indijanac signale šalje, srce nije puno dalje.

Talianetta Tjestenina smazolina je jelo pripremljeno od djeci omiljenog oblika spiralne tjestenine u kremastom i hranjivom umaku od sira, pažljivo sljubljenim s odabranim začinima.

Tjestenina smazolina toliko je dobra i fina da se smaže u tren oka. To je zato što se u njoj nalaze topljiv i kremast sirni umak i omiljena spiralna tjestenina. Za odane prijatelje, bistre učenike, visoko-letače i maštače, samo nije za plačljive plačke. Jer kad jednom Smazolinu smažete, za vas nema nedostupnog ni granica.

Saznaj više o Tjestenini smazolini

Na planeti punoj rupa, srce punom snagom lupa!

Podravka juhica zvjezdica je bogata povrtna juha za sve koji žele uživati u raskoši boja i okusa koje nudi raznoliko povrće sjedinjeno sa sitnom tjesteninom u obliku zvjezdica.

Više ne treba teleskop, već velika žlica kojom se za zvijezdama poseže ravno iz tanjura juhe. Za sve male pjesnike, velike radoznalce, buduće astronome, djecu velikih očiju zagledanih u nebo i daljinu.

Saznaj više o Juhici zvjezdici

U zvijezde zaviri i srce uokviri!

Nastavi na podravka.hr

Skupio si Juhica okruglica srce!

Skupio si Špageti mljacketi srce!

Skupio si Juhica pričalica srce!

Skupio si Tjestenina smazolina srce!

Skupio si Juhica zvjezdica srce!

Dobitnici Galaxy Note 10.1. LTE su:

 • Kornelija Mauhar, Koška
 • Massimo Polančec, Pula

Dobitnici poklon paketa Podravka su:

 • Ljubica Nikolic, Petrinja
 • Doris Rivić, Novska
 • Silvija Salopek, Vinkovci
 • Simona Drvoderic, Dekanovec
 • Mirjana Županić, Lepoglava
 • Sintija Bašić, Čavle
 • Lucija Huđek, Zagreb
 • Željka Baković, Varaždin
 • Ana Graf, Zagreb
Nastavi na podravka.hr