Podravkino ugostiteljstvo stalno se unapređuje

Jedinstven ambijent, odlična gastronomska ponuda i ljubazno osoblje iz godine u godinu su Štagelj promovirali u vrhunski doživljaj, pa su zaredale brojne rezervacije restorana, a neki mladenci već ga žele rezervirati i za iduću godinu.

Podravkino ugostiteljstvo stalno se unapređuje U cilju što kvalitetnije ugostiteljske ponude u Podravkinim restoranima Pivnici i Podravskoj kleti, od ove godine formalno se pridružio i Štagelj. Unatrag nekoliko godina taj je objekt bio kulinarski centar u kojemu su se održavale brojne prezentacije i edukacije, a povremeno bi poslužio i za fešte zatvorenog tipa.

Jedinstven ambijent, odlična gastronomska ponuda i ljubazno osoblje iz godine u godinu su Štagelj promovirali u vrhunski doživljaj, te ne čude riječi direktora Cateringa i Podravkinog ugostiteljstva Branka Takača kako su se zaredale brojne rezervacije restorana, a neki mladenci već ga žele rezervirati i za iduću godinu. Uz to, u Štaglju se krenulo s uređenjem terase, a predviđeno je i postavljanje novih stolova. Također, Štagelj i općenito Podravkin rekreacijski centar godišnje posjete brojne učeničke ekskurzije pa se planira na livadi kraj Štaglja urediti Lino dječje igralište.

Osim noviteta u ponudi kojih ne nedostaje u Pivnici Kraluš, nedavno su obnovljeni vitraji, a prema najavama direktora Branka Takača, konobari će dobiti i nove uniforme, što nam ukazuje na činjenicu da se Podravkino ugostiteljstvo stalno unapređuje, kako bi privuklo što više gostiju.