Pivnica Kraluš i Podravska klet opet među 100 vodećih hrvatskih restorana

Uz neupitnu kvalitetu naših jela, najvažniju ulogu u prezentiranju Podravkinih ugostiteljskih objekata trebaju činiti ljudi.

Pivnica Kraluš i Podravska klet opet među 100 vodećih hrvatskih restoranaBrojna priznanja  potvrda su da su Podravkini ugostiteljski objekti Pivnica Kraluš i Podravska klet  najbolji u Koprivničko-križevačkoj županiji. Gosti su ti koji su znali prepoznati kvalitetu  pravih dragulja ugostiteljske ponude našeg kraja.   Naime, i ove godine kao i 17 godina unatrag, Podravska klet nosi laskavu titulu "100 vodećih restorana Hrvatske – Restaurant Croatica", a za njom puno ne zaostaje niti Pivnica Kraluš.

Direktor Podravkinog ugostiteljstva i cateringa Branko Takač ističe važnost dobivanja te prestižne titule dvaju Podravkinih objekata koji su od 1972. godine u sastavu naše tvrtke.
"Uz neupitnu kvalitetu naših jela, najvažniju ulogu u prezentiranju Podravkinih ugostiteljskih objekata trebaju činiti ljudi, ugostiteljski zaposlenici koji svakoga gosta trebaju dočekati sa smiješkom, kvalitetno poslužiti kako bi kada odu iz Pivnice ili Kleti ponijeli najbolje dojmove i doživljaje, što je garancija da će se ponovo i vratiti. Sada već tradicionalno dobivanje ovoga prestižnoga priznanja dokazuje da smo na pravom putu, da su gosti prepoznali našu kvalitetu, a što znači da ćemo i dalje raditi na podizanju kvalitete naših usluga", naglašava direktor Takač.

Zadržati prestižnu titulu ''100 najboljih hrvatskih restorana'' dokazuje da je Podravkino ugostiteljstvo na dobrom putu da zadrži gosta, da se unapređuje, čemu pridonosi kvaliteta ljudskih potencijala koji ga sačinjavanju, tako da ideja ne manjka, a cijevi se lako ostvaruju.