Happy hours s Podravka sladoledom u Pivnici Kraluš

Svake subote i nedjelje od 10 do 12 sati u Pivnici Kraluš uz svaku naručenu kavu dobit ćete kuglicu sladoleda gratis.

Happy hours s Podravka sladoledom u Pivnici KralušPovijest konzumacije sladoleda datira iz daleke prošlosti. Da bi se rashladio, rimski imperator Neron slao je svoje robove u planine kako bi mu donijeli snijeg, kojega je njegov kuhar obogatio lješnjacima, medom i ostalim voćem. Talijanska vojvotkinja Katarina Medici također je bila velika obožavateljica sladoledne delicije te je 1533. godine na svojoj svadbi goste počastila sladolednim desertom.
Tradicija sladoledne konzumacije nastavila se sve do danas, kad ne možemo zamisliti vruće dane bez najboljeg ljetnog deserta. Ima ga u bezbroj varijanti okusa i izgleda, a sve se svodi na zadovoljstvo konzumacije.
Prateći trendove, Podravka i Pivnica Kraluš iskoristile su ljetne vrućine kako bi svoje goste počastile sladoledom. Za sve ljubitelje sladoleda dane su posebne pogodnosti konzumiranja ove osvježavajuće slastice. Naime, svake subote i nedjelje od 10 do 12 sati u Pivnici Kraluš uz svaku naručenu kavu dobit ćete kuglicu sladoleda gratis. A ako ste se odlučili počastiti samo sladoledom te kupiti dvije kuglice po svom izboru, jednu ćete kuglicu dobiti gratis. Uz ovu akciju podijeljeni su i kuponi. Akcija traje do 29.7.2012. Uživajte u ledenim slasticama!