SUŠENO S LJUBAVLJU, POSLUŽENO SA SRCEM

Uz žlicu tople juhe zaronite u priču o ljubavi, tradiciji i užitku koja prati našu liniju bistrih juha bez dodanih pojačivača okusa.

Svatko od nas zaslužuje biti dobro informiran o namirnicama koje konzumira. Kako bismo vam olakšali potragu, donosimo kratku priču o tome kako nastaju bistre juhe – zdrav, praktičan i ukusan obrok koji će vam osigurati upravo ono što trebate: trenutak užitka za sebe.

Prirodno

- UŽIVAMO -

Zahvaljujući prirodnom procesu sušenja kojim se tretira povrće, naše juhe ne treba podvrgavati nikakvim dodatnim procesima koji uključuju korištenje konzervansa i štetnih aditiva. Uklanjanjem vode sprječavamo razvoj mikroorganizama i bakterija kojima je za opstanak neophodno vlažno i mokro stanište. Prilikom našeg procesa sušenja pazimo da vitamini, minerali i vlakna ostanu u gotovo jednakom sastavu kao i u svježem povrću. Pažljivo tretirano i prirodnim procesom obrađeno povrće daje jedinstven i pun okus našim finim juhama pa one ne zahtijevaju uporabu dodanih pojačivača okusa.

Jednostavan, zdrav i brz obrok okrijepit će vas u ove hladne zimske dane i pružiti vam osjećaj topline i užitka za kojim, u iščekivanju proljeća, svi toliko silno žudimo.

Praktično

- PAKIRAMO -

Svježe povrće može sadržavati i do 95% vode! Procesom isušivanja izvlači se suvišna voda iz namirnica te one postaju puno praktičnije za prijenos i pakiranje, a uvelike se skraćuje i vrijeme kuhanja. Nakon sušenja, povrće se može samljeti, usitniti i pakirati u znatno manjim dimenzijama, uz očuvanje gotovo svih korisnih nutrijenata koje sadrži svježe ubrano povrće.

Naše bistre juhe obiluju zdravim, ukusnim i pažljivo tretiranim povrćem koje smo usitnili kako bi stalo i u najmanji džep.

Tradicionalno

- SUŠIMO -

Da naši preci nisu bili kreativni u otkrivanju novih metoda za očuvanje hrane, tko zna gdje bismo bili danas. Razne metode očuvanja omogućile su nam da se iz nomadskog prebacimo u sjedilački način života te usmjerimo svoju energiju u izgradnju društva. Jedna od prvih poznatih metoda produljenja životnog vijeka hrane bila je sušenje. Proces koji i danas ima široku primjenu u prehrambenoj industriji zastupljen je već više od 12.000 godina! Zahvaljujući sušenju, tijekom cijele godine možemo uživati u suhomesnatim proizvodima, ribi, voću i povrću bez straha od kvarenja, gubitka okusa ili smanjenja hranjivosti.

Ovaj potpuno prirodan, tradicionalan i tisućljećima usavršavani proces ključni je korak u proizvodnji naših bistrih juha.

IZABERI JUHU ZA SVOJ TRENUTAK

Za potpuni užitak preporučamo da isprobate neke od naših bistrih juha bez dodanih pojačivača okusa: