Hrenovke u panceti

Umotane hrenovke ispecite na nov način i uživajte u finim zalogajima kombiniranim s ajvarom.

  • 30 min
  • Jednostavno
Hrenovke u panceti

Sastojci

Za posluživanje

Priprema

  1. Javorov sirup pomiješajte s Vegetom Natur Chili.
  2. Hrenovke prerežite na pola i premažite pripremljenim sirupom. Ploške cheddara prerežite na pola, pa sa svakim komadom omotajte po jednu polovicu hrenovke.
  3. Zatim svaku polovicu omotajte s po jednom ploškom pancete i na svakom kraju učvrstite čačkalicom.
  4. Pecite ih u namašćenoj grill tavi ili na roštilju dok panceta ne postane hrskava.

Posluživanje: Poslužite toplo uz ajvar i popečeni kruh.

Savjet: Ovako zamotane hrenovke možete dodatno omotati  tanko razvaljanim lisnatim tijestom i ispeći u pećnici.

Žitarice

Vrijedne vaše pažnje