Pileća juha s brokulom
- Recept by coolinarika.com -Pileću juhu s brokulom i graškom možete obogatiti žlicom Vegete Natur tekućeg dodatka, popečenim sezamom i nasjeckanim peršinom ili koprom.
Priprema
Brokuli odvojite cvjetiće, a stabljiku očistite od zadebljanih dijelova i narežite na ploške. Na zagrijano ulje stavite piletinu narezanu na kockice. Kratko popecite, ulijte oko 1 l vode, posolite i popaprite. Kad zakipi, dodajte grašak i ploške stabljike brokule. Kuhajte na laganoj vatri oko 15 minuta. Dodajte cvjetiće brokule i kratko prokuhajte. Kad je juha gotova, dodajte Vegetu Natur tekući dodatak da zaokružite okus jela. Sjemenke sezama popecite i usitnite.
Posluživanje: Toplu juhu prije posluživanja pospite popečenim sezamom i nasjeckanim peršinom.
Savjet: Umjesto peršina, juhu možete posipati svježim koprom.