Pileća juha s brokulom

Pileću juhu s brokulom i graškom možete obogatiti žlicom Vegete Natur tekućeg dodatka, popečenim sezamom i nasjeckanim peršinom ili koprom.

  • 30 min
  • Jednostavno
Pileća juha s brokulom

Sastojci

Priprema

  1. Brokuli odvojite cvjetiće, a stabljiku očistite od zadebljanih dijelova i narežite na ploške.
  2. Na zagrijano ulje stavite piletinu narezanu na kockice. Kratko popecite, ulijte oko 1 l vode, posolite i popaprite. Kad zakipi, dodajte grašak i ploške stabljike brokule. Kuhajte na laganoj vatri oko 15 minuta. Dodajte cvjetiće brokule i kratko prokuhajte.
  3. Kad je juha gotova, dodajte Vegetu Natur tekući dodatak da zaokružite okus jela. Sjemenke sezama popecite i usitnite.

Posluživanje: Toplu juhu prije posluživanja pospite popečenim sezamom i nasjeckanim peršinom.

Savjet: Umjesto peršina, juhu možete posipati svježim koprom.

Žitarice

Vrijedne vaše pažnje