Povrće iz tave

Poslužite li povrće iz tave s kuhanom rižom ili tjesteninom, dobit ćete ukusan i bogat vegetarijanski ručak. Preferirate li više mesne zalogaje, popečeno meso naknadno umiješajte u povrće i uživajte u punoći okusa svih namirnica, sjedinjenih žlicom Vegeta Natur tekućeg dodatka.

  • 20 min
  • Jednostavno
Povrće iz tave

Sastojci

Priprema

  1. Paprike i tikvice narežite na tanje trakice, a cvjetiće brokule kratko prokuhajte u kipućoj slanoj vodi i ocijedite.
  2. Na zagrijano ulje u tavi stavite luk narezan na ploške. Kratko popecite te dodajte paprike i tikvice narezane na rezance. Popecite uz miješanje da povrće ostane al dente.
  3. Dodajte brokulu, nasjeckani češnjak, posolite i sve lagano promiješajte.
  4. Prije posluživanja pospite narezanim sirom i nakapajte Vegetom Natur tekućim dodatkom.

Posluživanje: Poslužite s kuhanom rižom ili tjesteninom.

Savjet: Ako želite mesno jelo, najprije popecite meso narezano na trakice i izvadite sa strane te na kraju pripreme umiješajte u jelo.

Gulaš

Inspirirani tradicijom