Roštilj

Delicije u kojima uživamo s posebnim žarom

Kobasica s grilla

Ishod jela često ovisi o našem raspoloženju, a kobasica s grilla toliko je dobra da odmah podiže atmosferu i postaje glavna zvijezda jelovnika.

  • 30 min
  • Jednostavno
Kobasica s grilla

Sastojci

  • 3 tikvice
  • 2-3 klipa mladog kukuruza
  • 2 žlice maslinova ulja
  • sol
  • 2 pakiranja Grill kobasice Podravka
  • Ketchup blagi Podravka

Priprema

  1. Tikvice narežite na ploške, a kukuruz na šire kolutove. Lagano ih nakapajte uljem.
  2. Na zagrijanom roštilju ili grill tavi najprije ispecite povrće. Skinite ga s roštilja i lagano posolite.
  3. Zatim ispecite kobasice. Tijekom pečenja ih okrećite da se lijepo ispeku.

Posluživanje: Tople kobasice poslužite s pečenim povrćem i ketchupom.

Savjet: Na isti način pripremite i druge Grill Majstor kobasice.

PASTA

Zbogom sjeckanju i neugodnim mirisima