Fine salate

Laganini užitak

Šarena proljetna salata

Zašarenite salatu mladim kupusom i ljubičastim lukom, poslužite s poprženim kockicama kruha i uživajte u svježini finih zalogaja.

  • 15 min
  • Jednostavno
Šarena proljetna salata

Sastojci

  • 1 manja glavica mladog kupusa
  • 1 žlica Vegete Natur za salatu
  • 2 žlice vinskog octa
  • 2 žlice maslinova ulja
  • prstohvat soli
  • 4 jaja
  • 200 g ljubičastog luka
  • 1 pušlek rotkvica

Priprema

  1. U maslinovo ulje i ocat umiješajte Vegetu natur za salatu.
  2. Pripremljeno povrće i jaja izmiješajte i prelijte pripremljenom mješavinom ulja, octa i Vegete natur za salatu i sve zajedno lagano izmiješajte.
  3. Kupus sitno narežite. Rotkvicu i luk narežite na tanke ploške.
  4. Jaja kuhajte u kipućoj blago posoljenoj vodi 10 minuta. Kuhana jaja ohladite, ogulite i narežite na ploške.

Posluživanje: Poslužite s poprženim kockicama kruha.

Savjet: Kockice kruha možete poškropiti maslinovim uljem, bit će i dalje hrskave i ukusne. 

Puding

Zadrhtite od uzbuđenja