Švicarska juha sa sirom

Švicarska juha ugrijat će vam trbuščić, a muškatni oraščić, koji je iznimno bogat vlaknima, pospješiti probavu.

  • 12 min
  • Jednostavno
Švicarska juha sa sirom

Sastojci

Priprema

  1. Sadržaj vrećice juhe uspite u 800 ml kipuće vode i promiješajte. Kuhajte na laganoj vatri 10 minuta u polupokrivenoj posudi i povremeno promiješajte.
  2. Potkraj kuhanja dodajte malo svježe naribanog muškatnog oraščića i na kockice narezani sir.

Posluživanje: Toplu juhu poslužite posutu narezanim vlascem ili mladim lukom.

Savjet: Švicarska juha ugrijat će vam trbuščić, a muškatni oraščić, koji je iznimno bogat vlaknima, pospješiti probavu.

BEZGLUTENSKA HRANA

Mala, a tako nezgodna bjelančevina