Koktel na bazi whiskya i tonika s grejpom
- Recept by coolinarika.com -U ovom se koktelu tonik pojavljuje kao gorki, ali pjenušavi element, šećer s mentom umanjuje tu gorčinu, a whisky svojim bogatim okusom zaokružuje cijelu priču.Zahvaljujemo blogeru Vedranu Boškoviću sa bloga Seasoned with love na ustupljenom receptu.

Priprema
U čašu stavite kocku leda, mało ju zavrtite da se čaša ohladi. Preko leda ulijte wisky, dodajte tonik i šećer. Promiješajte kako bi se šećer rastopio. Grejp ogulite i filetirajte, a zatim u svaku čašu stavite po jedan komad. Limetu narežite na kolutiće i u čašu stavite po 2-3 kriške. Završite s par listića bosiljka i poslužite.
Posluživanje: Završite s par listića bosiljka i poslužite.
Savjet: Čaše za koktele možete ohladiti prije spravljanja koktela tako da ih stavite oko 30 minuta u zamrzivaču.