Hrskavi zalogaji

Za obožavatelje malih hrskavih zalogaja premaz od jetrene paštete s brendy okusom biti će pravi užitak.

  • 20 min
  • Jednostavno
Hrskavi zalogaji

Sastojci

Za ukrašavanje

  • nekoliko listića mlade blitve, rikule i cherry rajčice

Priprema

  1. Na zagrijano ulje stavite na ploške narezani luk i popecite da postane staklast. Lagano posolite, dodajte aceto balsamico i još kratko pirjajte. Pirjani luk ostavite da se ohladi.
  2. Pašteti dodajte brendi i promiješajte.
  3. Na baguete obilno namažite paštetu, pospite nasjeckanim timijanom i grubo mljevenim paprom.
  4. Na svaku plošku kruha obilno namažite paštetu.

Posluživanje: Na paštetu složite pirjani luk, ukrasite cherry rajčicama i listovima mlade blitve ili neke samonikle salate i poslužite.

Savjet: Umjesto aceto balsamica možete dodati i prošek

ZA SEBE BIRAM NAJBOLJE

Okusi nadahnuti prirodom