Trostruki užitak
- Recept by coolinarika.com -Omiljeni sastojak Dolcela puding odigrao je glavnu ulogu u nagradnom natječaju 'Kraljica slastica za kralja latino popa'. Ovaj recept kandidirao je za primamljivu nagradu, ulaznice za koncert kralja Latino popa Enriquea Iglesiasa.
Priprema
Za biskvit, bjelanjke istući u čvrsti snijeg, pa dodati šećer te lagano umiješati brašno pomiješano s praškom za pecivo, mljevenim orasima i krušnim mrvicama. Smjesu ulijte u lim za pečenje obložen papirom za pečenje (34x22 cm) i pecite u pećnici prethodno zagrijanoj na 180° oko 20 minuta. Pečeni biskvit ohladite. Za kremu, u malo mlijeka pjenasto umutite žumanjke sa šećerom i pudingom, te sve zajedno ukuhajte u preostalo vrelo mlijeko i kuhajte nekoliko minuta. Kad se zgusne, maknite s vatre i pustite da se ohladi. U ohlađenu kremu dodajte rastopljenu čokoladu, a zatim margarin. U kremu od vanilije dodajte samo margarin. Pečeni biskvit premažite kremom od čokolade i na nju složite petit kekse. Zatim premažite kremom od vanilije, pospite mljevenim ili sjeckanim orasima.
Posluživanje: Kolač dobro ohladite i zatim narežite na kocke.