Juha za ekipu

Ova juha je idealna za dijeljenje među društvom prijatelja i obitelji u toplini doma za hladnijeg vremena. Isprobajte je, pa nam javite dojmove!

  • 15 min
  • Jednostavno
Juha za ekipu

Sastojci

  • 200 g pilećeg filea
  • 1 l vode
  • 1 vrećica Proljetne juhe Podravka
  • 1 žlica maslinova ulja
  • 1 žlica nasjeckanog svježeg peršina
  • 1 žlica naribanog parmezana

Priprema

  1. Na zagrijanoj tavi na maslinovom ulju ispecite pileći file narezan na kockice. Kada je piletina ispečena dodajte 1l vode i nastavite kuhati.
  2. Umiješajte sadržaj vrećice proljetne juhe u vodu sa piletinom i kuhajte sljedećih 8 min.
  3. Za to vrijeme pripremite svježi čili, narežite ga na tanke kolutiće ali bez sjemenki čilija (one su preljute i promijeniti će okus juhe značajno).
  4. Zatim naribajte tanke listiće parmezana. Svježi peršin očistite tako da samo dobijete listove i usitnite ga.

Posluživanje: Proljetnu juhu poslužite toplu i obilno posipanu nasjeckanim peršinom i pokojom kapi  ekstra djevičanskog maslinovog ulja.

Sportski život

U zdravoj hrani, zdrav duh