Kokos rolada bez pečenja

Zarolajte kokos i kakao smjesu i uživajte u malim roladama s intenzivnim okusom kokosa s bijelom Lino ladom kokos.

  • 20 min
  • Jednostavno
Kokos rolada bez pečenja

Sastojci

  • 250 g mljevenog keksa
  • 50 g šećera u prahu
  • 40 g kakaa
  • malo mlijeka

Za nadjev

  • 100 g maslaca
  • 100 g Lino lade kokos
  • 100 g kokosova brašna
  • kokos za posipanje

Priprema

  1. Kakao i šećer u prahu dobro izmiješajte, dodajte kekse i malo mlijeka tako da zamijesite čvršće tijesto.
  2. Maslac sobne temperature i Lino ladu kokos dobro izmiješajte te umiješajte kokos. Dobivena krema mora biti maziva, ali ne previše mekana.
  3. Tijesto podijelite u dva dijela. Svaki dio u obliku valjka (30 cm) stavite na papir za pečenje i tanko razvaljajte.
  4. Premažite pripremljenim nadjevom u tankom sloju i zarolajte u roladu. Pospite kokosom i ostavite umotano u hladnjaku nekoliko sati.

Posluživanje: Zatim narežite roladice i poslužite.

Savjet: Tijesto mora biti tvrđe i malo ga je teže razvaljati, to je bitno da rolada kasnije zadrži oblik.

OD VIŠKA GLAVA BOLI

Nek okus dođe u fokus