Paštete

Kruha i igara!

Hrskava pašteta

Pašteta koja se priprema brzo i jednostavno, a očarat će i najprobirljivije goste jer se radi o finoj pašteti s notom luksuza.

  • 20 min
  • Jednostavno
Hrskava pašteta

Sastojci

Priprema

  1. Na zagrijanom maslacu popecite sitno narezani luk do zlatno žute boje. Dodajte nasjeckani češnjak i još kratko popecite. Maknite s vatre, prebacite u manju posudu i pustite da se ohladi.
  2. Umiješajte u paštetu, dodajte konjak, vrhnje i 2/3 pistacija. Sve zajedno dobro izmiješajte.
  3. Paštetu premažite po integralnom kruhu ili krekeru.

Posluživanje: Poslužite posuto preostalim pistacijama.

Savjet: Pistacije možete zamijeniti  krupno nasjeckanim bademima.

Hrvatsko podneblje

Domaće je domaće