Panna cotta desert
- Recept by coolinarika.com -Nježni okus kokosa pripremite za ljubitelje laganog deserta i uživajte u finim malinama s komadićima pistacije.

Priprema
Pripremite 4 staklene čaše ili posudice za posluživanje (više, uske, Mason). U posudu prikladnu za miksanje ulijte hladno mlijeko i slatko vrhnje te dodajte sadržaj mješavine za pripremu deserta. Miješajte električnom miješalicom na srednjoj brzini točno 1 minutu kako bi dobili desert odgovarajuće gustoće prikladne za izlijevanje u čaše. U čaše za posluživanje stavljajte naizmjenično kremu i maline. Slasticu ukrasite malinama, pospite pistacijama i dobro rashladite u hladnjaku prije posluživanja. Za preljev od malina u posudu ulijte 50 ml hladne vode i uspite sadržaj vrećice mješavine za malina preljev. Miješajte pjenjačom 1,5 min. Slasticu ukrasite malinama, pospite pistacijama i dobro rashladite u hladnjaku prije posluživanja.
Posluživanje: Poslužite s preljevom.
Savjet: Umjesto malina možete staviti neko drugo bobičasto voće.