Orijentalna juha od bundeve

Fini orijentalni okus u juhi od bundeve s kokosovim mlijekom i kaduljom bit će pravo otkriće za vaše kulinarsko iskustvo.

  • Jednostavno
Orijentalna juha od bundeve

Sastojci

Priprema

  1. Bundevu očistite i narežite na kockice.
  2. U tavicu na dobro zagrijano ulje stavite listiće kadulje i pržite ih dok ne povenu pa ih bacite.
  3. Na to ulje stavite kockice bundeve posute brašnom i pržite ih na srednje jakoj vatri dok ne dobiju lijepu zlatnu boju.
  4. Pečene kockice izvadite na papirnati ubrus da upije višak masnoće.
  5. Sadržaj vrećice krem juhe uspite u 600 ml hladne vode, pomiješajte s kokosovim mlijekom i dodajte naribani đumbir.
  6. Miješajte pjenjačom sve dok juha ne zavri. Kuhajte na laganoj vatri 5 minuta neprestanp miješajući.

Posluživanje: Poslužite posutu poprženim kockicama bundeve i čipsom od kokosa.

Savjet: Umjesto hokkaido bundeve možete upotrijebiti i običnu muškatnu bundevu.

Plodovi šume na tanjuru

Čarobna šuma