Zapečeni makaroni Napoletana

Zapečene makarone s povrćem, sirom i pinjolima poslužite tople uz salatu od rajčica i uživajte u okusima ljeta.

  • 35 min
  • Jednostavno
Zapečeni makaroni Napoletana

Sastojci

Priprema

  1. Patlidžane i tikvice narežite na kockice.
  2. Na zagrijanom ulju popecite tikvice da omekšaju. Izvadite ih i stavite u posudu u kojoj ćete ih zapeći. Na istom ulju popecite patlidžane i dodajte tikvicama.
  3. Sadržaj vrećice Talianette Makaroni Napoletana uspite u 550 ml tople vode i uz lagano miješanje pustite da zavri. Kuhajte na srednje jakoj vatri 5 minuta uz neprestano miješanje.
  4. Makarone dodajte pripremljenom povrću, promiješajte, pospite naribanim sirom i pinjolima. Zapecite u pećnici zagrijanoj na 200 °C oko 15 minuta.

Savjet: Ovom vegetarijanskom jelu možete dodati popečeno meso ili zapeći tunu.

Sportski život

U zdravoj hrani, zdrav duh