Medo palačinke
- Recept by coolinarika.com -Medvjedić Lino uvijek sprema nešto fino, a evo sad i načina kako poslužiti medvjedića u posebnim prilikama. Pripremite posebni obrok za ljubitelje Lino lade.

Priprema
Pomiješajte brašna, prašak za pecivo, sol i šećer. Mlijeko razmutite sa žumanjcima i maslacem. Dodajte suhu smjesu u tekuću i dobro izmiješajte. Na kraju umiješajte snijeg od bjelanjaka. Na nauljenoj tavici i laganoj vatri ispecite palačinke (Ø 12-14 cm) i za svaku veću ispecite 3 manje (Ø 8 cm) i 3 mini (Ø 3 cm). Na tanjur položite veću palačinku, dvije manje za uši i jednu manju za njušku. Razradite Lino ladu i stavite u špricu za ukrašavanje. Nanesite Lino ladu kako biste oblikovali oči, usta, obrve, uši i dr.
Posluživanje: Poslužite uz svježe voće.
Savjet: Tako možete dodati kakao i imati tamne palačinke ili jednostavno načiniti i mačku koristeći voće (npr. polovice jagoda za uši).