Rolada s Lino ladom Gold

Ploške fine rolade poslužite s umiješanom Lino ladom Gold Creamy u šlagu i uživajte u nježnom okusu premazanog biskvita.

  • 35 min
  • Jednostavno
Rolada s Lino ladom Gold

Sastojci

Priprema

  1. Jaja pomiješajte sa šećerom i dobro istucite pomoću električne miješalice.
  2. Kada smjesa postane pjenasta, a šećer se potpuno otopi, dodajte brašno pomiješano s praškom za pecivo i ponovo dobro izmiješajte.
  3. Lim za pečenje obložite pek papirom i lagano ga premažite uljem. U lim ulijte pripremljenu smjesu, poravnajte i stavite u pećnicu zagrijanu na 180 °C na 18-20 minuta.
  4. Pečeni biskvit odmah zajedno s papirom zamotajte u roladu i pustite da se ohladi do sobne temperature.
  5. Ohlađeni biskvit odmotajte, premažite s Lino ladom Gold, ponovo ju oprezno ali čvrsto zarolajte i stavite u hladnjak na 1-2 sata.
  6. Roladu narežite na ploške i poslužite sa slatkim vrhnjem istučenim u šlag u koji ste umiješali Lino ladu Gold.

Posluživanje: Pospite poprženim listićima badema i poslužite.

Savjet: Roladu možete i premazati s pripremljenim šlagom i tako narezati.

BILJE ZA OBILJE

Više okusa bez pokusa