Gold rolice
- Recept by coolinarika.com -Pripremite rolice u kojima će posebno uživati mali sladokusci jer šarmantnom izgledu umotane Lino lade Golda ne može se odoljeti.

Priprema
Oblatne prerežite na pola. Svaku polovicu stavite u čistu krpu koju ste namočili u toplu vodu i dobro ocijedili. Oblatna mora biti i s donje i s gornje strane istovremeno obložena mokrom krpom. Nakon 10-15 minuta kad oblatne omekšaju, namažite ih Lino ladom i oprezno i čvrsto zarolajte. Stavite ih u hladnjak na 30-ak minuta da se stisnu pa ih narežite na rolice dužine 4-5 cm. Maslac u posudici rastopite i dobro zagrijte. Maknite ga s vatre, dodajte natrganu čokoladu i žlicom miješajte dok se čokolada u potpunosti ne otopi i ne postane glatka. Rolice do pola umočite u otopljenu čokoladu, pa ih posložite na rešetku ili pek papir da se čokolada stisne.
Posluživanje: Kad se čokolada stisnula, spremne su za posluživanje.
Savjet: Zbog lakšeg mazanja Lino ladu Gold možete pomiješati sa 200 ml slatkog vrhnja istučenog u šlag.