Puding

Zadrhtite od uzbuđenja

Puding s breskvama i tapiokom

Uživajte u ovoj egzotičnoj pjenastoj slastici uz poprženo voće i bademe.

  • 25 min
  • Jednostavno
Puding s breskvama i tapiokom

Sastojci

Priprema

  1. Breskve ocijedite i izmiksajte u pire dodajući 100 ml soka iz kompota.
  2. Breskvama dodajte slatko vrhnje, tapioku, smeđi šećer, vanilin šećer, sol i zagrijavajte uz miješanje.
  3. Kad puding zavrije, kuhajte na laganoj vatri uz miješanje, dok struktura ne postane kremasta (oko 10 minuta).
  4. Puding izlijte u čaše i ostavite da se ohladi.

Posluživanje: Ohlađeni puding pospite poprženim bademima, ukrasite voćem i poslužite.

Savjet: Umjesto breskve možete upotrijebiti i marelice iz kompota.

Plodovi šume na tanjuru

Čarobna šuma