Fant

Fant mješavina za slavonski čobanac

Čobanac

Ako jedete meso divljači, najjednostavnije ga je pripraviti na sljedeći način. Iako sama priprema ne zahtijeva previše vještine, za dobar čobanac pripremite kvalitetne sastojke i izdvojite dosta vremena.

  • 120 min
  • Jednostavno
Čobanac

Sastojci

Priprema

  1. Sadržaj vrećice Fanta za slavonski čobanac izmiješajte s vodom i zagrijte do vrenja.
  2. Dodajte meso divljači i govedinu narezanu na kockice, lovorov list i kuhajte dok meso ne omekša.
  3. Tijekom pirjanja posudu s mesom lagano protresite te podlijte toplom vodom po potrebi.
  4. Pred kraj kuhanja umiješajte vino i crni papar.

Posluživanje: Jelo poslužite sa žlicom kiselog vrhnja.

Savjet: Tijekom kuhanja možete dodati malo ljutog feferona ovisno volite li pikantan okus.

Tekuće rapsodije

Nema muke, a svako jelo ide “od ruke”