Lino slatki sendviči
- Recept by coolinarika.com -Red keksa, red Lino lade milk, red keksa umočenih u rastopljenu čokoladu posipanu Lino žitaricama. Pitamo se hoće li se ovi slatki Lino sendviči zadržati u hladnjaku sat vremena?

Priprema
Polovicu količine lino keksa s jedne strane premažite Lino ladom milk i poklopite s preostalim keksima i stavite ih na žičanu rešetku. Maslac rastopite na laganoj vatri i miješajte dok ne postane potpuno proziran. Uklonite ga s vatre, dodajte čokoladu natrganu na kockice, poklopite i ostavite da odstoji oko 2 minute. Dobro ju promiješajte da postane potpuno glatka i zatim pomoću žlice prelijte preko polovice svakog keksa. Dijelove prelivene čokoladom odmah pospite Lino žitaricama kako se čokolada ne bi stvrdnula. Pripremljene slatke sendviče stavite u hladnjak najmanje na sat vremena.
Posluživanje: Poslužite uz mlijeko ili frape.
Savjet: Po želji kolačiće možete posuti i drugim pahuljicama.