Lino slatki sendviči

Red keksa, red Lino lade milk, red keksa umočenih u rastopljenu čokoladu posipanu Lino žitaricama. Pitamo se hoće li se ovi slatki Lino sendviči zadržati u hladnjaku sat vremena?

  • 30 min
  • Jednostavno
Lino slatki sendviči

Sastojci

  • 300 g Lino keksa
  • 75 g Lino lade milk
  • 20 g maslaca
  • 100 g čokolade
  • 30 g Lino Crispa

Priprema

  1. Polovicu količine lino keksa s jedne strane premažite Lino ladom milk i poklopite s preostalim keksima i stavite ih na žičanu rešetku.
  2. Maslac rastopite na laganoj vatri i miješajte dok ne postane potpuno proziran.
  3. Uklonite ga s vatre, dodajte čokoladu natrganu na kockice, poklopite i ostavite da odstoji oko 2 minute.
  4. Dobro ju promiješajte da postane potpuno glatka i zatim pomoću žlice prelijte preko polovice svakog keksa.
  5. Dijelove prelivene čokoladom odmah pospite Lino žitaricama kako se čokolada ne bi stvrdnula.
  6. Pripremljene slatke sendviče stavite u hladnjak najmanje na sat vremena.

Posluživanje: Poslužite uz mlijeko ili frape.

Savjet: Po želji kolačiće možete posuti i drugim pahuljicama.

MARI ZA PRAVE STVARI

I proteini mogu biti fini