Fritule i fondue od Lino lade milk

U fritulama uživamo cijelu zimu, a posebno im se radujemo u vrijeme maškara. Kako bi uživanje bilo još čarobnije, pripremite svoju omiljenu Lino ladu milk kao umak za fondue. Neodoljivo, slatko, čarobno...

  • 45 min
  • Srednje zahtjevno
Fritule i fondue od Lino lade milk

Sastojci

Za fritule

Za fondue

Priprema

  1. Za fritule
  2. Mješavinu za krafne pomiješajte s praškom za pecivo i vanilin šećerom.
  3. Dodajte jogurt, naribanu koricu limuna, cimet, rakiju i oguljenu naribanu jabuku. Sve zajedno izmiješajte električnom miješalicom i ostavite stajati oko 20 minuta.
  4. U zagrijano duboko ulje za prženje žlicom stavljajte smjesu za fritule. Fritule pržite do zlatne boje, a zatim ih izvadite na upijajući papir.

Za fondue

  1. Slatko vrhnje zagrijte, dodajte Lino ladu milk i miješajte dok ne dobijete gustu kremu.

Posluživanje: Pečene fritule poslužite uz fondue umak od Lino lade milk.

Savjet: Fritule možete poslužiti i uz hladni umak od Lino lade milk.

Egzotične kuhinje

Kuhaj globalno, jedi lokalno!