Choko Couture
- Recept by coolinarika.com -Svečanost uskršnjeg ručka upotpunite ovom čokoladnom tortom čija će priprema biti jednostavna uz Dolcelinu Parfe kremu od čokolade.

Priprema
Za biskvit Brašno pomiješajte s Gussnelom, kakaom i praškom za pecivo. Jaja i šećer miješajte električnom miješalicom dok se šećer ne otopi. Dodajte otopljeni maslac, rum šećer i pripremljeno brašno. Smjesu lagano izmiješajte i izlijte u kalup za torte (Ø 24 cm) koji ste premazali maslacem i posuli brašnom. Pecite 30–35 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 °C.
Za kremu
U hladno mlijeko dodajte sadržaj vrećice parfe kreme, slatko vrhnje i Lino ladu. Miješajte električnom miješalicom dok ne dobijete kremu i odmah je prelijte preko ohlađenog biskvita u kalupu te ostavite u hladnjaku nekoliko sati.
Za ukrašavanje
Zagrijte maslac i u njemu otopite čokoladu za glazuru, pa pažljivo prelijte preko torte. Nakon što se glazura stisne, tortu ukrasite čokoladnim jajima i pripremljenim šlagom.
Posluživanje: Tortu ukrasite čokoladnim jajima i pripremljenim šlagom.
Savjet: Ohlađenu tortu lakše ćete rezati ukoliko nož uronite u toplu vodu.