Valentino torta

Jednostavan recept za vrlo ukusnu tortu mogao bi inspirirati i vašu bolju polovicu da se okuša u pečenju slastica. A ako mu prvi pokušaj ne ispadne vizualno savršen, uvijek ga možete dotjerati jagodama i šlagom.

  • 60 min
  • Jednostavno
Valentino torta

Sastojci

Priprema

  1. Jaja, šećer i vanilin šećer pjenasto izmiješajte, pa umiješajte otopljenu čokoladu.
  2. Brašno pomiješajte s krušnim mrvicama i praškom za pecivo.
  3. U pripremljena jaja umiješajte narančin sok i smjesu brašna.
  4. Dno kalupa za tortu u obliku srca obložite papirom za pečenje i izlijte smjesu za biskvit.
  5. Pecite u pećnici zagrijanoj na 180°C 40-45 minuta.
  6. Kolač izvadite iz kalupa i ostavite hladiti. Ohlađeni kolač premažite Lino ladom nougat pa po njemu rasporedite narezane jagode.

Posluživanje: Poslužite sa šlagom.

Savjet: Kolač možete pripremiti i s drugim voćem po želji.

Tajni život marinada

Najbolje leži kad odleži