Valentino torta
- Recept by coolinarika.com -Jednostavan recept za vrlo ukusnu tortu mogao bi inspirirati i vašu bolju polovicu da se okuša u pečenju slastica. A ako mu prvi pokušaj ne ispadne vizualno savršen, uvijek ga možete dotjerati jagodama i šlagom.

Priprema
Jaja, šećer i vanilin šećer pjenasto izmiješajte, pa umiješajte otopljenu čokoladu. Brašno pomiješajte s krušnim mrvicama i praškom za pecivo. U pripremljena jaja umiješajte narančin sok i smjesu brašna. Dno kalupa za tortu u obliku srca obložite papirom za pečenje i izlijte smjesu za biskvit. Pecite u pećnici zagrijanoj na 180°C 40-45 minuta. Kolač izvadite iz kalupa i ostavite hladiti. Ohlađeni kolač premažite Lino ladom pa po njemu rasporedite narezane jagode.
Posluživanje: Poslužite sa šlagom.
Savjet: Kolač možete pripremiti i s drugim voćem po želji.