Svinjski kotleti s pečenim grahom

Jednostavan recept za nešto “jači” ručak u hladnijim danima… – ubrzajte pripremu jela upotrebom Podravkinog kuhanog graha.

  • 50 min
  • Srednje zahtjevno
Svinjski kotleti s pečenim grahom

Sastojci

Za prilog

Priprema

  1. Svinjske kotlete lagano potucite batom za meso, posolite, popaprite i na vrućem ulju pecite s obje strane dok ne dobiju rumenu boju.
  2. Grah ocijedite i isperite pod mlazom vode. Luk sitno nasjeckajte i popecite na ulju, dodajte ocijeđeni grah, pospite Vegetom i u tavici dobro zapecite.

Posluživanje: Uz pečene svinjske kotlete poslužite pečeni grah i zelenu salatu.

Savjet: Pečeni grah možete posuti crvenom mljevenom paprikom i peršinom.

Tajni život marinada

Najbolje leži kad odleži