Francuska juha s povrćem

Za dobar obrok nije najvažnije imati puno novca, dobro opremljenu kuhinju i kuharice-uspješnice. Najvažniji su začini, ideja i volja.

  • 30 min
  • Jednostavno
Francuska juha s povrćem

Sastojci

Priprema

  1. Celerovu stabljiku narežite na sitne kockice, a cvjetaču razlomite na sitne cvjetiće.
  2. U litri kipuće vode prokuhajte povrće nekoliko minuta, a zatim umiješajte sadržaj vrećice Francuske juhe. Kuhajte na laganoj vatri još 20 minuta.
  3. Potkraj kuhanja dodajte grašak.

Posluživanje: Francuskoj juhi s povrćem prije posluživanja dodajte nekoliko kapi limunova soka i nasjeckani peršin.

Savjet: Juhi nakon kuhanja možete dodati svježu rajčicu koju ste prethodno ogulili, očistili od sjemenki i narezali na kockice.

Tajni život marinada

Najbolje leži kad odleži