Čokoladne gris kocke

Slasne Čokoladne gris kocke još su slasnije uz dašak Vegeta Maestro cimeta. Savršeni spoj okusa za desert.

Čokoladne gris kocke

Sastojci

Za glazuru

  • 80 g margarina
  • 200 g čokolade za kuhanje

Priprema

  1. Pjenasto izradite jaja sa šećerom, dodajte naribane jabuke u koje ste dodali cimet, zatim gris pomiješan s praškom za pecivo, orahe, naribanu koricu limuna, ulje, mlijeko i na kraju kakao.
  2. Dobivenu smjesu izlijte u premazani kalup za pečenje i pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 180°C oko 20 minuta.
  3. Ohlađeni kolač prelijte s čokoladnom glazurom ili premažite s marmeladom. . Autor fotografije: Goran Šerbula
Dobri stari pekmezi

Toliko dobri da ćete se raspekmeziti.