BEZGLUTENSKA HRANA

Mala, a tako nezgodna bjelančevina

Bezglutenska pizza

Jednostavno pripremljeno omiljeno jelo izrađeno s biranim brašnima nova je priča na temeljima talijanske kuhinje.

  • Jednostavno
Bezglutenska pizza

Sastojci

Za umak

Priprema

  1. Slanutkovom brašnu dodajte kukuruzno brašno, Gussnel, prašak za pecivo, sol i pomiješajte.
  2. Ulijte maslinovo ulje i vodu, pa umijesite glatko tijesto.
  3. Tijesto rasporedite na četiri dijela i razvaljajte.
  4. Tako dobivene četiri pizze stavite u lim za pečenje obložen papirom za pečenje.
  5. Po tijestu rasporedite sjeckanu rajčicu kojoj ste dodali maslinovo ulje, masline, na štapiće narezanu papriku i natrgani sir.
  6. Pizzu pecite u pećnici zagrijanoj na 200 °C oko 15 minuta.

Savjet: Tijesto je nježno te zahtijeva pažljivo postupanje.Pizzu možete pripremiti i u jednom komadu.

Dobri stari pekmezi

Toliko dobri da ćete se raspekmeziti.