Priprema
Dinstate lukna tavi ,kad porumeni stavite začine,malo soli,papra,vegete.
U mljeveno meso umješate fant za odreskei dobro izmješate,
mljeveno meso dodajete u tavu i dinstate par minuta sa lukom ,.kad meso dobije malo boju ,skinite s vatre .
U zdjelu ulijete pola litre mljeka i 1 deci vode ,dodate 2-3 jaja ,1 vrhnje za kuhanje i malo posolite ,dobro izmjesajte i dodajte malo brasna da vam ispadne malo gušce kao smjesa za palačinke
Uzmete peklač i nasipate prvo mljeveno meso u njega ,potom preko svega prelijete smjesu koju ste napravili lagano sve izmjesajte i na vrhu svega naribajte malo sir koji se topi .
Stavite peći 30minuta na 160-170 stupnjeva . svako malo pogledajte ako vam poprimi odozgora žučkastu boju gotovo je ,izvadite i ostavite da odstoji 15-minuta.
Nakon što odstoji 15 minuta spremno je za posluživanje..... Dobar tek
Posluživanje: Poslužuje se toplo