Puding

Zadrhtite od uzbuđenja

Vruće Lino Lada čokolade

Kad zima pokuca na vrata, odgovorite joj šalicom vruće Lino Lada čokolade. Zaista, ima li boljeg zimskog napitka od tekuće Lino Lade s puno šlaga i slatkih dekoracija, i to još u dva okusa?

  • 30 min
  • Jednostavno
Vruće Lino Lada čokolade

Sastojci

Za ukrašavanje

  • slatko vrhnje
  • mini marshmallows
  • šećerni štapići (candy cane)

Priprema

  1. Lino Ladu Gold Creamy stavite u pliću zdjelicu, pa u nju uronite rub čaše.
  2. U drugu zdjelicu naribajte čokoladu, a zatim rub čaše koji ste uronili u Lino Ladu stavite u naribanu čokoladu da dobijete čupavi rub.
  3. Prašak iz pudinga čokolada pomiješajte sa šećerom i 100 ml mlijeka.
  4. Ostatak mlijeka (500 ml) zagrijte do vrenja, maknite s vatre i umiješajte razmućeni prašak za puding.
  5. Zagrijavajte uz stalno miješanje i kuhajte još 1 do 2 minute. Dodajte prstohvat chillija u prahu. Na kraju u topli napitak umiješajte Lino Ladu i otopite je.
  6. Pripremljeni napitak izlijte u čaše s rubom.
  7. Tamni napitak bogato ukrasite mini marshmallowsima, i dodajte candy cane lizalicu.
  8. Lino Ladu Milk stavite u pliću zdjelicu, pa u nju uronite rub čaše.
  9. U drugu zdjelicu naribajte čokoladu, a zatim rub čaše koji ste uronili u Lino Ladu stavite u naribanu čokoladu da dobijete čupavi rub.
  10. Prašak iz pudinga vanilija pomiješajte sa šećerom i 100 ml mlijeka.
  11. Ostatak mlijeka (500 ml) zagrijte do vrenja, maknite s vatre i umiješajte razmućeni prašak za puding. Zagrijavajte uz stalno miješanje i kuhajte još 1 do 2 minute.
  12. Na kraju u topli napitak umiješajte Lino Ladu Milk i otopite je. Pripremljeni napitak izlijte u čaše s rubom.

Posluživanje: Svijetli napitak bogato ukrasite tučenim slatkim vrhnjem i prelijte tankim slojem otopljene Lino Lade, dodajte candy cane lizalicu i odmah poslužite.

Savjet: Čašu s rubom od Lino Lade Milk možete umjesto u čokoladu umočiti u kokos brašno.Ako volite manje slatke napitke količinu mlijeka u kojoj kuhate puding možete sa 600 ml povećati na 750-800 ml mlijeka.

Gulaš

Inspirirani tradicijom