Eva omlet sa tunom, sirom i matovilcem

Omlet sa sirom možete obogatiti dodatkom tuna paštete s povrćem kako biste dobili smotuljak koji krije jedinstven okus. Salata od matovilca i rotkvice savršeno će nadopuniti zalogaj.

  • 20 min
  • Jednostavno
Eva omlet sa tunom, sirom i matovilcem

Sastojci

Za nadjev:

Priprema

  1. Za omlet umutite jaja s mlijekom i malo posolite svježe mljevenom morskom soli.
  2. Na zagrijanu nauljenu tavu izlijte pola količine jaja, lagano da se jaja razliju po čitavoj površini.
  3. Kad se omlet s donje strane počeo odvajati od tave, pospite ga polovicom količine sira, kratko pustite da se sir malo otopi, premažite polovicom količine paštete i pospite matovilcem.
  4. Nakon toga lopaticom dignite jednu polovicu pa preklopite ili zarolajte. Nekoliko sekundi ostavite na tavi, a onda maknite na tanjur. Postupak ponovite s preostalom količinom sastojaka.

Posluživanje: Poslužiti uz salatu od matovilca.

Savjet: U salatu od matovilca možete dodati i rotkvice.

Plodovi šume na tanjuru

Čarobna šuma