Podravka

Domaća mesna juha

Mesna juha s porilukom

Jednostavna, krasna i ukusna, vrlo moderna juha koja će vas okrijepiti poput – bakine.

  • 30 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Mesna juha s porilukom

Sastojci

Priprema

  1. Celer i poriluk narežite na sitne kockice i prokuhajte oko 10 minuta u litri vode.
  2. Umiješajte sadržaj vrećice Domaće mesne juhe, kuhajte još 15 minuta, a na kraju dodajte koncentrat rajčice.

Posluživanje: Prije posluživanja mesnu juhu pospite nasjeckanim peršinom.

Savjet: Juhu pripremite neposredno prije posluživanja kako se tjestenina ne bi raskuhala.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 86 kcal / 359 kJ
Masti 1,67 g
Ugljikohidrati 14,68 g
Vlakna 0,77 g
Bjelančevine 3,40 g
Sol 0,06 g
Vitamin A 89,10 μg
Vitamin E 0,49 mg
Vitamin C 5,58 mg
Niacin 0,32 mg
Kalij 100,74 mg
Kalcij 22,71 mg
Fosfor 27,06 mg
prikaži sve
Na 100 g proizvoda Izvor: Podravka d.d.
Čokolada

Zadovoljstvo na kvadrat