Salata s okusom Mediterana

Sastojke ove salate možete i drukčije iskombinirati, u skladu s vlastitim sklonostima i raspoloživim sastojcima.

  • 50 min
  • Srednje zahtjevno
Salata s okusom Mediterana

Sastojci

Za salatni preljev

Priprema

  1. Vegetu Natur za salatu dobro izmiješajte s vodom, limunovim sokom, maslinovim uljem i paprom.
  2. Odvojeno skuhajte i ohladite tjesteninu, mahune narezane na manje dijelove i jaja.
  3. Rajčicu narežite na kriške, jaja na ploške, maslinama izvadite koštice, a tunu ocijedite od ulja i usitnite vilicom.
  4. Sve sastojke stavite u zdjelu, prelijte salatnim preljevom i dobro promiješajte.

Posluživanje: Primorsku salatu poslužite kao hladno predjelo.

Savjet: Ovaj recept možete pojednostaviti tako da upotrijebite Podravkine mahune iz limenke.

PASTA

Zbogom sjeckanju i neugodnim mirisima